20:27 uur 26-09-2023

Quectel toont EG916Q-GL Cat 1 bis-module op MWC Las Vegas 2023

LAS VEGAS–(BUSINESS WIRE)– Quectel Wireless Solutions, een wereldwijde aanbieder van IoT-oplossingen, is verheugd de EG916Q-GL aan te kondigen, een wereldwijd kostengeoptimaliseerde Cat 1 bis-module gebaseerd op de Qualcomm® QCX216 LTE IoT-modem van Qualcomm Technologies, Inc. en bij uitstek geschikt voor een breed spectrum van toepassingen wereldwijd. Deze omvatten onder meer, maar zijn niet beperkt tot, activabeheer, telematica, betalingsoplossingen, monitoring en controle op afstand, beveiliging en automatisering, en slimme meters.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230926351902/nl/

Quectel showcases EG916Q-GL Cat 1 bis module at MWC Las Vegas 2023 (Photo: Business Wire)

Quectel showcases EG916Q-GL Cat 1 bis module at MWC Las Vegas 2023 (Photo: Business Wire)

De Quectel EG916Q-GL dient als een LTE Cat 1 bis-module geoptimaliseerd voor M2M- en IoT-toepassingen. Door gebruik te maken van de geavanceerde 3GPP Rel-14 LTE-technologie, beschikt het over indrukwekkende datasnelheden tot 10 Mbps op de downlink en 5 Mbps op de uplink.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact: media@quectel.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr