10:07 uur 06-01-2024

Quectel stuurt nieuwe Cease and Desist-brief aan concurrenten voor oneerlijke en misleidende handelspraktijken

VANCOUVER, Brits Columbia–(BUSINESS WIRE)– Quectel Wireless Solutions, een wereldwijde leverancier van IoT-oplossingen, heeft vandaag een ‘cease-and-desist’-brief gestuurd naar Cavli Wireless uit San Jose, CA, VS. Hierin eist het bedrijf dat het onmiddellijk stopt met het uiten van valse beschuldigingen over Quectel en zijn IoT-modules en dat het alle valse en lasterlijke verklaringen en insinuaties intrekt en ontkent.

“Het is ons onlangs opnieuw ter ore gekomen dat onze concurrenten onware en lasterlijke geruchten verspreiden onder klanten en potentiële klanten van Quectel”, zegt Norbert Muhrer, President en Chief Sales Officer van Quectel. “We zullen ons krachtig blijven verdedigen tegen alle valse beweringen van concurrenten en we zullen onware en lasterlijke praktijken gericht tegen Quectel en haar klanten niet tolereren.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

media@quectel.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr