18:02 uur 12-07-2023

Quectel doet beroep op Finite State om de veiligheid van draadloze modules te versterken

VANCOUVER, Brits-Columbia–(BUSINESS WIRE)– Quectel, een internationale provider van IoT-oplossingen, sloot een partnerschap met Finite State, leader op gebied van beheer van risico’s verbonden met softwareleveringsketens voor ondernemingen, om de veiligheid van haar modules te verbeteren aan de hand van strikte beveiligingstesten, betere zichtbaarheid van de softwareleveringsketen en een omvattend softwarerisicobeheer.

Quectel gaf aan dat het haar partnerschap met Finite State lanceerde om aan het snel evoluerende regelgevingskader te voldoen en in te spelen op de behoefte aan robuuste en controleerbare informatie over veilige softwareontwikkelingspraktijken om klanten uiteindelijk gemoedsrust te kunnen verzekeren.

De strategische alliantie van Finite State en Quectel vormt een vitaal aspect van een ruimer initiatief dat erop is gericht om te verzekeren dat Quectel’s productaanbod conform en veilig is, met specifieke nadruk op transparantie, naleving van de regelgeving en een niet-aflatende inzet om zich te houden aan de veiligheidsnormen die in de industrie van kracht zijn.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact: media@quectel.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr