13:16 uur 07-03-2023

Quectel lanceert pre-paid, flat-rate EU28 IoT-connectiviteitspakketten

BELGRADO, Servië–(BUSINESS WIRE)– Quectel, een wereldwijde leverancier van IoT-oplossingen, heeft een nieuw pre-paid connectiviteitsaanbod geïntroduceerd om IoT-implementaties in heel Europa te helpen vereenvoudigen. Het nieuwe aanbod, voor klanten die zowel Quectel-modules als connectiviteit kopen, biedt vast tarief roaming IoT SIM’s voor de EU 28-landen voor 2G, 3G, 4G, Cat-M en NB-IoT tegen een zeer concurrerende eenmalige prijs, met plastic SIM-kaarten inbegrepen in de prijs.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230307005141/nl/

Quectel launches pre-paid, flat-rate EU28 IoT connectivity packages (Photo: Business Wire)

Quectel launches pre-paid, flat-rate EU28 IoT connectivity packages (Photo: Business Wire)

“Met dit nieuwe pre-paid aanbod voldoen we aan de eisen van een groeigebied in de moduleverkoop en maken we het nog eenvoudiger om Quectel’s modules aan te sluiten voor projecten in heel Europa”, aldus Richard Hart, hoofd van de wereldwijde connectiviteit bij Quectel.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Phil Rawcliffe, Hoofd communicatie

phil.rawcliffe@quectel.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr