22:59 uur 16-05-2023

Quectel legt de eerste steen voor nieuw innovatiehoofdkwartier en bereidt zich voor op agressieve groeiplannen met opening van meest geavanceerde smart factory

SHANGHAI–(BUSINESS WIRE)– Quectel Wireless Solutions, Quectel Wireless Solutions, een wereldwijde leverancier van IoT-oplossingen, kondigt vandaag de eerste stappen aan voor zijn nieuwe innovatiehoofdkwartier in Shanghai en vierde onlangs ook een belangrijke mijlpaal met de opening van zijn nieuwe Global Intelligent Manufacturing Center (GIMC) in Changzhou.

De nieuwe GIMC-faciliteit biedt geavanceerde IoT-automatisering en heeft een volledig functionerende productielijn die de nieuwste technologieën combineert, waaronder edge intelligence, machine learning, robotica en machine vision-oplossingen die met Quectel’s nieuwste slimme module-technologieën zijn ontwikkeld. Dit betekent een aanzienlijke uitbreiding van de productiemogelijkheden om de levering en hoogwaardige productkwaliteit voor wereldwijde klanten te garanderen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Phil Rawcliffe, Head of Communications   

phil.rawcliffe@quectel.com 

Check out our twitter: @NewsNovumpr