13:40 uur 30-11-2023

Dubai ‘s Global Futures Society,’ s werelds grootste netwerk van futuristen, groeit op Dubai Future Forum met 36 nieuwe instellingen die toetreden

Global Futures Society werd in 2022 gelanceerd en omvat vandaag enkele van de belangrijkste internationale instellingen voor toekomstig ontwerp en strategische planning.

DUBAI, Verenigde Arabische Emiraten–(BUSINESS WIRE)– Dubai Future Foundation heeft vandaag aangekondigd dat 36 instellingen uit 17 landen zich hebben aangesloten bij de bestaande vier leden van de Global Futures Society, ‘s werelds grootste wereldwijde netwerk van futuristen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231129964804/nl/

36 representatives from institutions who have joined the Global Futures Society (Photo: AETOSWire)

36 representatives from institutions who have joined the Global Futures Society (Photo: AETOSWire)

Vertegenwoordigers van de internationale instellingen namen deel aan het Dubai Future Forum, dat op 27-28 november in het Museum of the Future werd gehouden en de grootste wereldwijde bijeenkomst van futuristen vertegenwoordigde.

De vereniging werd vorig jaar door de Dubai Future Foundation gelanceerd om de rol van het Museum of the Future als een wereldwijd hoofdkantoor voor internationale toekomstgerichte instellingen te versterken en om de positie van Dubai als toonaangevend platform voor strategisch denken te consolideren.

De Global Futures Society is een platform dat enkele van ‘s werelds grootste instellingen samenbrengt die betrokken zijn bij toekomstig ontwerp en strategische planning, naast onderzoekscentra. Het doel is om samenwerking te vergemakkelijken bij het identificeren van kansen en uitdagingen, evenals het voorbereiden daarop. De nieuwe leden sluiten zich aan bij de Association of Professional Futurists (APF), het Millennium Project, de World Futures Studies Federation (WFSF) en het Public Sector Foresight Network (PSFN).

Zijne Excellentie Khalfan Belhoul, CEO van de Dubai Future Foundation, zei: “De Global Futures Society werd vorig jaar gelanceerd in overeenstemming met de visie van Zijne Hoogheid Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum, vice-president en premier van de VAE en heerser van Dubai, voor het Museum van de Toekomst om een internationaal centrum te worden voor dialoog en partnerschappen, waarbij internationale inspanningen worden verenigd bij het ontwerpen van de toekomst.”

*Bron: AETOSWire

Contacts

Sara Al Qarout

+971529456243

salqarout@apcoworldwide.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr