10:00 uur 24-10-2023

Flexibiliteit is de sleutel tot het voldoen aan de Europese ADM-behoeften van de volgende generatie

Veranderende verwachtingen op het gebied van lokalisatie, duurzaamheid en datasoevereiniteit vereisen dat aanbieders aanpassingsvermogen tonen, aldus het ISG Provider Lens™ -rapport

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Aanbieders van de volgende generatie diensten op het gebied van applicatieontwikkeling en -onderhoud (ADM) in Europa moeten blijk geven van een hoge mate van flexibiliteit om te voldoen aan de complexe en evoluerende vereisten van het zakendoen in de regio, volgens een nieuw onderzoeksrapport dat vandaag is gepubliceerd door Information Services Group (ISG) (Nasdaq: III), een toonaangevend wereldwijd technologieonderzoeks- en adviesbureau.

Uit het ISG Provider Lens™ Next-Gen ADM Services-rapport voor Europa uit 2023 blijkt dat cyberbeveiliging, naleving van de regelgeving, duurzaamheid en lokalisatie bovenaan de lijst van zakelijke behoeften in Europa staan.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersonen voor de pers:

Will Thoretz, ISG

+1 203 517 3119

will.thoretz@isg-one.com

Kate Hartley, Carrot Communications voor ISG

+44 (0)20 3457 6403

kate.hartley@carrotcomms.co.uk

Check out our twitter: @NewsNovumpr