10:00 uur 01-02-2024

Automatiseringsinspanningen van Europa klaar om naar ‘hyper’-drive over te stappen

Culturele, ethische en regelgevende uitdagingen temperen de uitbreiding van generatieve AI in alle Europese sectoren, aldus het rapport van ISG Provider Lens™

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Het landschap van intelligente automatisering in Europa treedt in een nieuwe fase, aangestuurd door de vraag van ondernemingen naar hyperautomatisering en de opkomst van generatieve AI (GenAI) als belangrijkste baanbrekende vernieuwing voor technologie, volgens een nieuw onderzoeksrapport dat vandaag werd uitgegeven door Information Services Group (ISG) (Nasdaq: III), een toonaangevend internationaal bedrijf op gebied van technologieonderzoek en -advies.

Het rapport 2023 ISG Provider Lens™ Intelligent Automation – Services and Solutions voor Europa stelt vast dat Europese ondernemingen het vermogen willen bereiken om end-to-end intelligente automatisering in complexe processen en organisatorische functies door te voeren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Perscontactpersonen:

Will Thoretz, ISG

+1 203 517 3119

will.thoretz@isg-one.com

Philipp Jaensch, ISG

+49 151 730 365 76

philipp.jaensch@isg-one.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr