20:18 uur 17-10-2023

Biocytogen/Eucure Biopharma klaar om volledige klinische gegevens van YH003 (anti-CD40 mAb) Fase I-studie voor te stellen op ESMO 2023

PEKING–(BUSINESS WIRE)– Eucure Biopharma, een volledige dochteronderneming van Biocytogen Pharmaceuticals (Beijing) Co., Ltd. (“Biocytogen”, HKEX: 02315), zal het congres van ESMO van 2023 bijwonen en een poster voorstellen. Het congres vindt plaats in Madrid, Spanje van 20 tot 24 oktober 2023. De poster zal een overzicht geven van de gegevens van een afgeronde fase I-studie van YH003, een onafhankelijk ontwikkeld anti-CD40 monoklonaal antilichaam (mAb).

Titel van poster: Fase 1-uitbreidingsstudie van YH003 met open label en dosisverhoging, een anti-CD40 agonistisch monoklonaal antilichaam in combinatie met toripalimab bij patiënten (pts) met solide tumoren in een gevorderd stadium.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Biocytogen
Platformen voor antilichaamactiva en de ontdekking van geneesmiddelen: BD-Licensing@biocytogen.com
Media: pr@bbctg.com.cn

Check out our twitter: @NewsNovumpr