16:31 uur 12-10-2023

Teva integreert toonaangevende temperatuur- & diefstaltracering van FourKites om kritieke geneesmiddelen over de hele wereld te leveren

Aan de hand van NIC-Place, ForKites’ oplossing voor globale carrièrezichtbaarheid, stelt FourKites Teva in staat om de bruto-omzet te laten stijgen, terwijl het klantenervaringen van topkwaliteit in 60 markten verzekert

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– FourKites maakt vandaag bekend dat Teva, wereldleider op gebied van generische en innovatieve geneesmiddelen, een incidentpercentage van 0,005% heeft behaald door NIC-Place, de oplossing voor globale carrièrezichtbaarheid van FourKites, te integreren. Via NIC-Place heeft Teva ogenblikkelijk toegang tot hoogwaardige temperatuur- en diefstalgegevens en kan het hierop reageren, wat tijd bespaart en verlies van goederen voorkomt.

Teva heeft een portfolio die bestaat uit meer dan 3.500 producten in zo goed als elke therapeutische sector.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Scott Johnston

Europese PR-directeur, FourKites

+31 62 147 8442

scott.johnston@fourkites.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr