13:34 uur 07-12-2023

FourKites onthult trainingsplatform voor de toeleveringsketen om klanten te helpen waarde te maximaliseren en ROI te vergroten

FourKites Academy biedt een leerervaring in gamevorm en CSCMP-accreditatie

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– De vooraanstaande leverancier van supply chain visibility FourKites kondigde vandaag de beschikbaarheid aan van FourKites Academy, een omvattend trainingsplatform ontworpen om professionals uit de toeleveringsketen te helpen om in hun carrière en bedrijfsdoelstellingen vooruit te komen aan de hand van hoogwaardige, in de sector erkende trainingsmiddelen. Naast het aanbieden van een door de CSCMP geaccrediteerde cursus (erkend door de Council of Supply Chain Management Professionals), helpt de Academy klanten van FourKites en hun uitgebreide ecosysteem — waaronder logistieke providers van derden (3PL’s), vervoerders, makelaars en transportbeheerpartners — om op de hoogte te blijven van FourKites’ recente innovaties en maximale waarde uit het platform te halen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Scott Johnston

Directeur Europese PR FourKites

+31 62 147 8442

scott.johnston@fourkites.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr