19:28 uur 05-03-2024

Barilla bereikt 80% zichtbaarheid in maritieme zendingen en verzendingen over de weg met FourKites®

Door supply chain visibility van FourKites in realtime aan te wenden, bespaart Barilla tijd en geld, en verbetert de tevredenheid voor haar wereldwijde klantenbestand

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– Barilla, wereldleider wat de productie van pasta betreft, maakte bekend dat het 80% zichtbaarheid heeft bereikt in de hele levenscyclus van haar maritieme zendingen en verzendingen over de weg dankzij FourKites, de toonaangevende provider van supply chain visibility. De end-to-end transparantie aangeboden door FourKites® zorgt ervoor dat Barilla exact kan zien waar haar goederen zich in de toeleveringsketen bevinden, en wanneer zij op de eindbestemming zullen aankomen. In het licht van het militaire conflict in de Rode Zee, storende weersinvloeden en tekorten in de bevoorrading, is deze volledige zichtbaarheid voor Barilla cruciaal om een veerkrachtige toeleveringsketen tot stand te brengen die verzekert dat producten op zeer efficiënte wijze en met de beste service bij de klanten geraken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Scott Johnston

Europese PR-directeur, FourKites

+31 62 147 8442

scott.johnston@fourkites.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr