13:46 uur 06-02-2024

Updates van de Dynamic Ocean van FourKites helpen klanten om sneller onderbrekingen af te zwakken en om kosten nauwkeuriger te bestrijden

Robuuste gegevenskwaliteit, verminderde latentie en aanpasbare alerts versterken de end-to-end zichtbaarheid van internationale verzendingen

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– De vooraanstaande leverancier van supply chain visibility FourKites ® maakte vandaag verschillende verbeteringen aan Dynamic Ocean ® bekend, haar oplossing voor ocean visibility van de nieuwste generatie. Door te zorgen voor betere context, duidelijkheid en controle binnen elke verzending over de oceaan, helpen deze nieuwe functies gebruikers van FourKites wereldwijd om onderbrekingen af te zwakken, waaronder het conflict over de Rode Zee en het lage waterpeil in het Panamakanaal, dure kosten te verminderen zoals vermijdbare kosten voor openthoud en liggelden, en de verwachtingen van klanten te overschrijden.

“De toevoeging van de ocean visibility van FourKites aan onze technologiestack was een voor de hand liggende keuze, en het heeft zich al aardig terugbetaald,” aldus Davide Busato, Logistic Competence Center Innovation Project Manager bij Barilla.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Scott Johnston

Europees directeur PR, FourKites

+31 62 147 8442

scott.johnston@fourkites.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr