12:00 uur 28-09-2023

Battery Ventures creëert nieuwste technologisch platform voor laboratoriumautomatisering met investeringen in Skalar Analytical, PromoChrom en LCTech

Investeringen leggen basis voor wereldwijd technologieplatform voor laboratoriumautomatisering met toepassingen op het gebied van milieu, landbouw en voeding en dranken

BOSTON–(BUSINESS WIRE)– Battery Ventures, een wereldwijde, op technologie gerichte investeringsonderneming, kondigde vandaag de oprichting aan van een nieuw automatiseringsplatform voor laboratoria, na de recente overname van drie aanvullende bedrijven: Skalar Analytical, PromoChrom Technologies en LCTech.

Skalar Analytical heeft haar hoofdkantoor in Breda, Nederland, en produceert een grote variëteit aan chemie-analyzers en geautomatiseerde laboratoriumoplossingen met toepassingen voor het milieu en de landbouw. Skalar dient als basis voor het nieuwe platform, terwijl PromoChrom bij zal dragen met zijn activiteiten op het gebied van monstervoorbereiding met behulp van vaste-fase-extractie (SPE).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan O’Leary

Marketing Director, Battery Ventures

moleary@battery.com
(415) 426-5912

Check out our twitter: @NewsNovumpr