15:48 uur 27-07-2023

Battery Ventures promoot investeerders Danel Dayan en Max-Julian Kaye tot directeur

Internationaal bedrijf promoot zes leden van haar investeringsteam, in lijn met de uiteenlopende investeringsfocus van Battery, van AI en cloud computing tot industriële technologie en biowetenschappen

BOSTON & SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Battery Ventures, het internationale, op technologie toegespitste investeringsbedrijf dat dit jaar haar 40e verjaardag viert, kondigde verschillende interne promoties aan nu het bedrijf de ingeslagen weg naar een globale investeringsstrategie in meerdere fasen verder bewandelt. Sinds de oprichting in 1983 heeft Battery Ventures, met zes kantoren in drie werelddelen, 14 fondsengroepen bijeengebracht, voor een kapitaal van meer dan $13 miljard.

Battery heeft zes investeerders gevestigd in Boston, New York en Menlo Park gepromoot, waaronder twee directeurs die nauw samenwerken met de algemene partners van het bedrijf om investeringen aan te boren en te beheren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan O’Leary

Marketingdirecteur

Battery Ventures

moleary@battery.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr