19:21 uur 17-04-2024

Labguru voegt zich bij Titian Software in life-science platform van Battery Ventures

Labguru gaat de krachten bundelen met Titian Software om een wereldwijd tier-1 platform voor laboratorium- en monsterbeheer te creëren

BOSTON–(BUSINESS WIRE)– Battery Ventures, een mondiale, op technologie gerichte investeringsmaatschappij, heeft de overname aangekondigd van Labguru (BioData Inc.), het life-science laboratoriumdataplatform, van Holtzbrinck Digital. De voorwaarden zijn niet bekendgemaakt.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240417271483/nl/

Labguru biedt een uitgebreide laboratoriumdatabeheerhub voor planning en tracking; het documenteren van experimenten; het stroomlijnen van de laboratoriumlogistiek; en het delen van resultaten tussen teams en organisaties. Labguru’s gebruiksvriendelijke, cloudgebaseerde life-science platform dat gaat van onderzoek tot productie, combineert een Electronic Lab Notebook (ELN), een Laboratory Information Management System (LIMS) en een reeks informaticatools om onderzoek en productie mogelijk te maken en te verbeteren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Battery Ventures
Megan O’Leary

Marketing Director

moleary@battery.com
VS: +1-415-426-5912

Labguru (BioData)
Amy Kenigsberg

K2 Global Communications

amy@k2-gc.com
VS: +1-913-440-4072

Titian Software
Ruth Petersen

Vice President Global Marketing

ruth.petersen@titian.co.uk
VS: +1-858-220-1679

Check out our twitter: @NewsNovumpr