15:53 uur 20-05-2024

Battery Ventures gaat akkoord om steute Technologies over te nemen, een bedrijf gespecialiseerd in medische en industriële automatisering

Partnerschap om groei in de bedrijfsactiviteiten te bevorderen aan de hand van levering van intelligente sensoren, hardware- en softwaresystemen voor complexe industriële en medische applicaties

BOSTON–(BUSINESS WIRE)– Battery Ventures, een internationaal bedrijf actief in investeringen gericht op technologie, maakte vandaag bekend dat het akkoord gaat om steute Technologies GmbH & Co. KG over te nemen, een bedrijf met meer dan 60 jaar ervaring in de productie van innovatieve technologieoplossingen voor de medische en industriële sectoren.

Het bedrijf steute is gevestigd in Löhne, in Duitsland, waar het schakelaars, sensoren en andere producten maakt die instaan voor betere automatisering en grotere veiligheid. De productenlijn van het bedrijf omvat gecertificeerde apparatuur voor medische controle die helpen om medische uitrustingen in operatiekwartieren over de hele wereld nauwkeurig aan te sturen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan O’Leary

Marketingdirecteur, Battery Ventures

moleary@battery.com
(415) 426-5912

Check out our twitter: @NewsNovumpr