19:27 uur 14-09-2023

Het Amerikaanse Ministerie van Defensie kent Forescout een nieuw Comply-to-Connect-contract als programma stap vier ingaat

Nieuwe fase klaar om zero trusttraject te bevorderen door middel van toegangscontrole tot activa in het hele DoDIN; breidt beveiligingsmogelijkheden van operationele technologie-omgevingen uit met geïntegreerde hulpmiddelen

SAN JOSE, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Forescout, een wereldwijde leider op het gebied van cyberbeveiliging en een belangrijke leverancier van cyberbeveiligingsoplossingen aan het Amerikaanse Ministerie van Defensie (DoD), kondigde vandaag aan dat het een nieuwe fase van het zeer succesvolle Comply-to-Connect (C2C) programma ingaat. De volgende fase van het programma bestaat uit het configureren van de geleverde mogelijkheden om zero trust toegangsprincipes af te dwingen binnen de DoD Information Network (DoDIN)-onderneming en het DoD dichter bij de doelen te brengen die zijn uiteengezet in de zero truststrategie van het ministerie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Steve Bosk

steve.bosk@w2comm.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr