19:41 uur 15-08-2023

Forescout benoemt channel-sectorveteraan David Creed tot Vice President Worldwide Channel Sales

SAN JOSE, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Forescout, een wereldwijde leider op het gebied van cyberbeveiliging, heeft vandaag aangekondigd dat David Creed zich bij het bedrijf heeft gevoegd als Vice President Worldwide Channel Sales. Creed is verantwoordelijk voor het leiden van de volgende groeifase in het channel-ecosysteem van het bedrijf en het creëren van nieuwe allianties die meer inkomstenmogelijkheden ontsluiten voor partners en dienstverleners over de hele wereld.

Creed is een veteraan in de channel-industrie met een bewezen staat van dienst in het leveren van effectieve go-to-market-strategieën en -programma’s die uitgebreide hulpbronnen en tools bieden om partners en dienstverleners te helpen hun winstpotentieel te maximaliseren en de beveiligingsbehoeften van hun klanten effectief te ondersteunen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Steve Bosk

Steve.bosk@w2comm.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr