14:36 uur 24-01-2024

Met 13 aanvallen per seconde ligt kritieke infrastructuur onder vuur

Forescout roept op voor sterkere cybersecuritymaatregelen voor kritieke infrastructuur in 2023 Global Threat Roundup

SAN JOSE, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Het voorbije jaar werd de kritieke infrastructuur van de hele wereld – de medische, stoomvoorzienings-, communicatie-, afval-, productie en transportapparatuur die mensen en machines met elkaar verbindt – bijna constant onder vuur genomen. Tussen januari en december 2023 registreerde Forescout Research – Vedere Labs meer dan 420 miljoen aanvallen. Dat is 13 aanvallen per seconde, een stijging met 30% in vergelijking met 2022.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240123903037/nl/

2023 Global Threat Roundup Highlights from Forescout Research (Graphic: Business Wire)

2023 Global Threat Roundup Highlights from Forescout Research (Graphic: Business Wire)

Forescout, een internationale leider op gebied van cybersecurity, onthulde de globale bevindingen van geregistreerde aanvallen in haar AEE (Adversary Engagement Environment) in het nieuwe rapport, “2023 Global Threat Roundup”. De AEE wordt onderhouden door Vedere Labs, een toonaangevend mondiaal team dat zich toelegt op het onthullen van kwetsbaarheden in en bedreigingen voor kritieke infrastructuur.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Steve Bosk

W2 Communications voor Forescout

forescout@w2comm.com

Carmen Harris

carmen.harris@forescout.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr