00:14 uur 02-08-2023

De nieuwe oplossing voor risico- en blootstellingsbeheer van Forescout biedt een gestroomlijnde, kwantitatieve benadering van risicobeheer voor cyberactiva

Biedt ondernemingen die overweldigd worden door snelle activagroei en een steeds groter wordend aanvalsoppervlak een meer intuïtieve manier om kwetsbaarheden te identificeren en erop te reageren

SAN JOSE, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Forescout, een wereldleider op het gebied van cyberbeveiliging, heeft vandaag Risk and Exposure Management onthuld, zijn cloud-native product dat is ontworpen om alle gegevensbronnen te verzamelen die verband houden met de verbonden bedrijfsmiddelen van een onderneming en een unieke multifactor-risicoscore voor elk bedrijfsmiddel te berekenen, wat een meer intuïtieve en kwantitatieve benadering biedt van risico prioritering.

Het aanvalsoppervlak van ondernemingen breidt zich dagelijks uit gezien de technologie en zakelijke dynamiek die in het spel zijn.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Steve Bosk

Steve.bosk@w2comm.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr