13:43 uur 14-09-2023

Consumenten wensen merkrelaties met voordelen

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Het bedrijf Airship, gericht op ervaring met mobiele app’s, maakte gegevens bekend van haar recente jaarlijkse globale enquëte, die aantonen dat consumenten wensen dat men naar hun welwillendheid dingt en dat zij bereid zijn om hun persoonlijke gegevens met hun favoriete merken te delen: 77% van de consumenten in het Verenigd Koninkrijk geven aan dat zij hun belangen die voor een merk relevant zijn willen delen ten behoeve van gepersonaliseerde interacties en speciale stimulansen.

Wat zoeken consumenten dan bij een prospectieve merkpartner? Bloemen en chocola? Niet noodzakelijk. De enquête “Mobile Consumer 2023”, in opdracht van Airship en uitgevoerd in partnerschap met Sapio Research bij 11.000 consumenten over de hele wereld, stelde vast dat consumenten doorgaans op app’s beroep doen om hun leven te vereenvoudigen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact
EMEA:

Ana Williams

Airship

+44 (0)20 3405 5160

press@airship.com

Pauline Delorme

Tyto PR

+44 (0)20 3934 8882

Airship@tytopr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr