23:16 uur 13-09-2023

Maxon One herfstuitgave bevat nieuwe functies en enorme prestatieverbeteringen

Een geoptimaliseerde Cinema 4D-kern, meer art-directable Pyro-simulaties, verbeterde Real Lens Flares en kleurcorrectie-workflows markeren deze release.

BAD HOMBURG, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Maxon, ontwikkelaars van professionele softwareoplossingen voor editors, filmmakers, motion designers, visual effects-artiesten en allerhande ontwerpers, is verheugd om de langverwachte septemberuitgave aan te kondigen met updates voor bijna alle Maxon-producten. Cinema 4D 2024 is beter dan ooit – met enorme prestatieverbeteringen in interactief afspelen, verbeteringen aan Rigid Body simulaties en een meer “art-directable” Pyro-workflow. Met Trapcode 2024 kunnen artiesten nu realistische thermische dynamiek creëren met de nieuwe Combustion-functie en partikelsporen maken met Stroke from Parent.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230912650811/nl/

Maxon announces highly anticipated Fall release. Artwork by EJ Hassenfratz

Maxon announces highly anticipated Fall release. Artwork by EJ Hassenfratz

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Pers
Chloe Larby

Grithaus Agency

(e) chloe@grithaus.agency
(p) +44 7454 012045

Check out our twitter: @NewsNovumpr