18:29 uur 05-09-2023

Maxon introduceert Cinebench 2024

Een sprong voorwaarts in prestatiebenchmarking voor creatieven, gamers en hardwareliefhebbers

BAD HOMBURG, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Maxon, ontwikkelaars van professionele softwareoplossingen voor editors, filmmakers, bewegingsontwerpers, kunstenaars die werken met visuele effecten en makers van alle soorten, is verheugd de langverwachte release van Cinebench 2024 aan te kondigen. Deze nieuwste versie van de industriestandaard benchmarkingsoftware, die al twintig jaar een hoeksteen in de evaluatie van computerprestaties is, stelt een nieuwe norm voor prestatie-evaluatie, waarbij geavanceerde technologie wordt omarmd om kunstenaars, ontwerpers en makers een nauwkeurigere en relevantere weergave van hun hardwaremogelijkheden te bieden.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230905996472/nl/

Maxon Introduces Cinebench 2024: A New Standard for Performance Evaluation (Photo: Business Wire)

Maxon Introduces Cinebench 2024: A New Standard for Performance Evaluation (Photo: Business Wire)

Redshift Rendering Engine-integratie

Cinebench 2024 luidt een nieuw tijdperk in door de kracht van Redshift, de standaard rendering-engine van Cinema 4D, te omarmen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de pers
Chloe Larby

Grithaus Agency

(e) chloe@grithaus.agency
(t) +44 7454 012045

Check out our twitter: @NewsNovumpr