18:02 uur 12-09-2023

FourKites kondigt baanbrekende generatieve AI-oplossing aan om bedrijven te helpen op onderbrekingen in de Supply Chain te reageren

Nieuwe AI-oplossing verbetert het grootste Supply Chain-gegevensnetwerk om geautomatiseerde Supply Chain-orchestratie op schaal tot stand te brengen

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– De vooraanstaande provider van supply chain visibility FourKites kondigde vandaag de lancering aan van Fin AI, een nieuwe interface op basis van natuurlijke taal die klanten helpt om bedolven inzichten boven te halen, kansen voor optimalisering te identificeren en tijdrovende taken te automatiseren, zoals het beoordelen van de impact van gebeurtenissen binnen het verzendingsnetwerk. Door het goed benutten van het grootste Supply Chain-gegevensnetwerk, vormt Fin AI een belangrijke mijlpaal om supply chain managers te laten omschakelen van reactieve naar proactieve besluitvorming, en om geautomatiseerde supply chain-orchestratie op schaal tot stand te brengen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact:
Scott Johnston

Europese PR voor FourKites

+31 62 147 8442

scott.johnston@fourkites.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr