10:00 uur 11-09-2023

Europa’s Workday Consultants schakelen een tandje bij voor groei

De grote modulariteit en compatibiliteit van het platform leidde tot een gestegen vraag op de Europese markt naar implementatie en integratie, aldus het verslag van ISG Provider Lens™

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– De Workday consultingruimte in Europa is ontworpen om snelle groei tot stand te brengen nu steeds meer organisaties de oplossingen van het platform gebaseerd op de cloud toepassen voor financiën, HR en planning, aldus een nieuw onderzoeksverslag dat vandaag werd gepubliceerd door ISG (Information Services Group) (Nasdaq: III), een toonaangevend internationaal technologiebedrijf voor onderzoek en advies.

Het verslag van de 2023 ISG Provider Lens™ Workday Ecosystem voor Europa stelt vast dat Europese ondernemingen het belang van Workday consultingservices inzien voor het optimaliseren en transformeren van hun processen voor HCM (human capital management) en financieel beheer om duurzame oplossingen te leveren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Pers:

Will Thoretz, ISG

+1 203 517 3119

will.thoretz@isg-one.com

Kate Hartley, Carrot Communications voor ISG

+44 (0)20 3457 6403

kate.hartley@carrotcomms.co.uk

Check out our twitter: @NewsNovumpr