10:03 uur 07-09-2023

Leapmotor lanceert global product C10 en nieuwe technologieën in München, gebaseerd op mondiale strategie

MÜNCHEN–(BUSINESS WIRE)– Op 4 september maakte Leapmotor zijn debuut op de IAA MOBILITY 2023 (hierna te noemen “Autobeurs van München”), waar de internationale persconferentie “LEAP TOGETHER: Shaping a Shared Technological Future” werd gehouden. Het evenement toonde uitvoerig de nieuwste mijlpaal van de inhouse-ontwikkeling voor alle domeinen, de Leap 3.0-architectuur, en het eerste wereldwijde model, de C10.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230905010077/nl/

C10 Model (Photo: Business Wire)

C10 Model (Photo: Business Wire)

CEO Zhu Jiangming: “Openheid, co-creatie en wereldwijde samenwerking zijn de sleutel tot een snelle verspreiding van intelligente elektrische voertuigen. In de toekomst is Leapmotor niet alleen een autofabrikant, maar ook een allesomvattende leverancier van oplossingen voor intelligente EV’s.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Tammy Hu

hu_huiling@leapmotor.com

Lexi Liu

liu_xinyun@leapmotor.com
+86 15601869865

Check out our twitter: @NewsNovumpr