17:52 uur 19-04-2023

Leapmotor onthult zijn hele nieuwe productlijn op de Shanghai International Auto Show

SHANGHAI–(BUSINESS WIRE)– Op 18 april ging de 20e Shanghai International Auto Show officieel van start en Leapmotor (Zhejiang Leapmotor Technology Co Ltd, HKG: 9863) bracht zijn hele nieuwe productlijn naar het evenement, waaronder het C11-model met verlengde actieradius, de 2023 C01, C11 en T03. Leapmotor voorzitter Zhu Jiangming veranderde samen met andere leidinggevenden in “supertestrijders” en reed persoonlijk in de auto’s om gebruikers van dichtbij te laten zien dat het bedrijf zich inzet als “OEM voor de gebruikers.”

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230418006057/nl/

(Photo: Business Wire)

(Photo: Business Wire)

De hele nieuwe productlijn van Leapmotor met hun waardeproposities, waardoor het kiezen en kopen van een auto minder gedoe wordt.

Het C11-model met uitgebreide actieradius heeft een 285 km puur elektrische actieradius die toonaangevend is in zijn klasse, met een maximale actieradius van 1024 km, een extra lange wielbasis van 2930 mm en voorzieningen zoals een meeslepend triple-screen display, nappalederen stoelen, frameloze deuren en een premium kwaliteit muziekcockpit, die allemaal de luxueuze ervaring verhogen. Bovendien is het C11-model met uitgebreide actieradius uitgerust met 28 hardwareperceptie-apparaten, met maar liefst 23 rijassistentie-functies tegelijk, zodat gebruikers complexe rijscenario’s, zoals rijden in de stad en met hoge snelheid over lange afstanden, rustig kunnen afhandelen.

Het 2023 C01 model is uitgerust met de CTC batterij-chassis integratietechnologie, met een maximaal bereik van 717km onder CLTC. De C01 heeft een maximumvermogen van 400kW en een maximumkoppel van 720N-m, met verborgen deurgrepen, een slanke carrosserie en dynamische achterlichten die zorgen voor een superlage luchtweerstandscoëfficiënt die toonaangevend is in zijn klasse. Hij accelereert van 0 tot 100 km/u in iets meer dan 3 seconden en biedt gebruikers een ultieme rijervaring.

De intelligente cockpit van het 2023 C11-model is uitgerust met een Qualcomm Snapdragon SA8155P-chip, een indrukwekkend triple-screen display en een sterk geïntegreerd full-touch-control ontwerp dat een soepele ervaring biedt en AI-gezichtsherkenning en andere functies ondersteunt. De C11 maakt gebruik van variabele architectuur high-performance oliegekoelde elektrische aandrijving, met een 0 tot 100km/h acceleratietijd in slechts 3,94 seconden. De onafhankelijke ophanging met double wishbone voor en 5-link achter, vergelijkbaar met die van luxe auto’s, verbetert de rijeigenschappen en rijervaring van het hele voertuig aanzienlijk, terwijl ook het comfort en de rijeigenschappen in balans zijn.

De 2023 Leapmotor T03 wordt gepositioneerd als een ultra-veilig 5-deurs elektrisch voertuig, met een 5-deurs 4 zitplaatsen, 2400mm lange wielbasis en een kooiachtige carrosserie met een hoge sterkte staal ratio van maximaal 68%. Het heeft ook tot 10 automatische rijhulpfuncties, die een dubbele bescherming bieden voor veilig rijden. Bovendien is de T03 geslaagd voor de EU typegoedkeuring voor kleine voertuigen (SWVTA), en Leapmotor zal zijn overzeese markt blijven uitbreiden, waardoor zijn wereldwijde strategische uitrol wordt versneld.

De voorzitter fungeert als “supertestrijder” en rijdt de gasten persoonlijk

De lay-out van de stand was geïnspireerd op handgetekende schetsen van Leapmotor’s oprichter voorzitter Zhu Jiangming. Naast het verstrekken van gratis koffie, lunch, fruit en andere diensten, hield Zhu Jiangming ook een lunchbijeenkomst met de media en gebruikers om in een ontspannen gesprek inzichten uit te wisselen over Leapmotor’s autofabricage, productplanning, gebruikersbehoeften en rijervaringen.

Bovendien hield Leapmotor ook het “supertestrijders”-evenement op de autoshow van dit jaar, waarbij Zhu en andere leidinggevenden gebruikers persoonlijk rondreden en chauffeerden.

Leapmotor, overtreft uw verwachtingen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is. 

Contacts

Tammy Hu

E-mail: Gmail:Leapmotorglobal@gmail.com
+86 15068893526

Check out our twitter: @NewsNovumpr