03:24 uur 23-02-2022

Test voor extreme weersomstandigheden voor de Leapmotor T03 EV toont zijn potentieel op de markt

HANGZHOU, China–(BUSINESS WIRE)– Het T03-model van Leapmotor is getest in de zwaarste omstandigheden, op 53°33′ N en 135°05′ E. De tests omvatten koude start, prestaties, stroomverbruik, snel opladen en ontladen, om potentiële klanten te laten zien dat Leapmotor-voertuigen deel uitmaken van de nieuwe generatie EV’s.

De T03 is uitgerust met de door Leapmotor ontwikkelde elektrische aandrijfeenheid ‘Heracles’, die lichtgewicht is met uitstekende cijfers qua vermogen. Met een efficiëntie tot 92,3% wordt het potentieel van de T03 in koude omgevingen getoond. Dankzij de elektrische Hercules-aandrijving bereiken het maximale vermogen en koppel van de T03 respectievelijk 55 kW en 155 Nm en accelereert hij van 0 naar 50 km/u in 5 seconden, wat een geweldige rijervaring oplevert.

De meeste EV’s worden aangedreven door een krachtige lithiumbatterij met een hoge capaciteit en energiedichtheid en de Leapmotor T03 is daarop geen uitzondering. Zoals de meeste EV-enthousiastelingen weten, kan dit, in combinatie met een temperatuurbeheersysteem, zorgen voor een efficiënte energieproductie in koud winter- en warm zomerweer.

De Leapmotor T03 heeft tijdens de testperiode vele oplaadprestatietests ondergaan met bevredigende resultaten. Bovendien omvat de Leapmotor T03, voor gebruiksgemak en een groter bereik, een speciale batterijvloeistofwarmtebeheertechnologie die is ontworpen om de batterij op efficiënte bedrijfstemperatuur te houden. Met de nieuwe technologie kan de T03 zelfs onder zware omstandigheden efficiënt blijven. De Leapmotor T03 heeft een totaal bereik van maximaal 400 km met een geavanceerd batterijpakket dat toekomstige EV-kopers zal aanspreken. Zelfs in koude omstandigheden biedt het voertuig voldoende actieradius.

De Leapmotor T03 is uitgerust met de nieuwste ESC-technologie in China, die de vijf functies van ABS, EBD, TCS, AYC en HHC integreert. Wanneer het voertuig overstuurt of onderstuurt, kunnen deze functies de bestuurder helpen ongevallen te voorkomen. Bovendien beschikt de Leapmotor T03 over een slim L2-rijsysteem om gebruikers een futuristische ervaring te bieden. De T03 is uitgerust met 15 uiterst nauwkeurige sensoren en 10 intelligente rijhulpfuncties, zoals automatisch parkeren, adaptieve cruise met ACC, LSF-opvolging op lage snelheid, enz.

Alleen strenge producttests kunnen maximale rijtevredenheid en een superlange levensduur van de Leapmotor T03 opleveren, waarna de markt de mogelijkheid heeft om een dure intelligente en puur elektrische auto te ontvangen en voldoen kan aan de eisen van de klant ten aanzien van kleine, compacte elektrische voertuigen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Nova Xu

E-mail: xu_lei5@leapmotor.com
Telefoonnummer: +86-17799863272

Check out our twitter: @NewsNovumpr