18:41 uur 06-09-2023

FourKites lanceert My Workspace om klanten te ondersteunen met ogenblikkelijke, personaliseerbare Supply Chain-inzichten

Nieuw dashboard centraliseert de gegevens die het belangrijkst zijn — afkomstig uit het hele geïntegreerde productenecosysteem van FourKites — zowel voor executives als voor bedieners

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– De vooraanstaande provider van supply chain visibility FourKites kondigde vandaag de lancering van My Workspace aan, een personaliseerbaar dashboard dat geconnecteerde inzichten weergeeft, afkomstig uit de hele productsuite van FourKites in één enkele, uniforme weergave. Deze naadloze ervaring stelt gebruikers in staat om sneller dan ooit toegang te hebben tot kritieke inzichten in de supply chain, terwijl het platform van FourKites zich beter profileert als één enkelel bron van waarheid voor de hele organisatie, van operationele gebruikers tot de C-suite.

“Onze klanten vertrouwen op FourKites voor missiekritieke inzichten doorheen een grote verscheidenheid aan functies en teams binnen hun organisatie, inclusief de directiekamer, waar gesprekken rond supply chains nu routine zijn,” zegt Priya Rajagopalan, Chief Product Officer bij FourKites.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Scott Johnston

Europese PR-directeur, FourKites

+31 62 147 8442

scott.johnston@fourkites.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr