15:00 uur 06-09-2023

Boston Metal sluit Serie C-financieringsronde van $ 262 miljoen af om staalproductie koolstofvrij te maken en metaalindustrie te ontwrichten

Kapitaal zal commerciële toepassingen voor de productie van hoogwaardige metalen ondersteunen en gesmolten oxide-elektrolyse op de markt brengen voor de productie van groen staal

BOSTON–(BUSINESS WIRE)– Boston Metal, een wereldwijd bedrijf op het gebied van metaaltechnologieoplossingen, heeft vandaag de afsluiting aangekondigd van de Serie C-fondsenwerving, waarmee het totaal van de serie op $ 262 miljoen komt. Nieuwe investeerders zijn onder meer Aramco Ventures, de corporate venturing-tak van Aramco; wereldwijde beleggingsbeheerder M&G Investments; de investeringsmaatschappij voor natuurlijke hulpbronnen Goehring & Rozencwajg; en beleggingsbeheermaatschappij Baillie Gifford. Bestaande investeerder Breakthrough Energy Ventures nam ook deel aan de ronde, en verschillende anderen deden aanvullende investeringen in de Serie C, waaronder het Climate Innovation Fund van Microsoft, BHP Ventures en Prelude Ventures.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Annika Harper

Antenna Group voor Boston Metal

bostonmetal@antennagroup.com

Voor mediavragen in Brazilië
J.D. Vital

jvital@bostonmetal.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr