14:33 uur 04-09-2023

Maxion Wheels en Antric slaan de handen ineen om de mobiliteit van elektrische bakfietsen te verbeteren

Nieuwe maatstaven voor prestaties en betrouwbaarheid van elektrische bakfietsen

MÜNCHEN, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Maxion Wheels, ‘s werelds grootste wielenproducent, kondigde vandaag de samenwerking aan met de Duitse fabrikant van elektrische bakfietsen Antric. Als enige wielenleverancier voor de vierwielige zware bakfiets van Antric, de Antric One, heeft Maxion Wheels een kosteneffectieve stalen wieloplossing ontwikkeld die geoptimaliseerd is voor stadslogistiek.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230904048617/nl/

(Photo: Business Wire)

(Photo: Business Wire)

“E-bakfietsen hebben verschillende wielvereisten door het gewicht van de accu, de lading, de verlengde wielbasis en de beschikbare bandenopties,” legt Ralf Duning uit, Vice President Global Engineering bij Maxion Wheels. “Op basis van onze productontwikkeling en productiemogelijkheden hebben we een stalen wiel met smalle rand ontworpen voor serieproductie dat niet alleen de prestaties en betrouwbaarheid van de fiets verbetert, maar ook bijdraagt aan stedelijke duurzaamheid.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Adrienne Hattingen

Wereldwijde marketing- en communicatiesupervisor

Maxion Wheels

Tel: +49 172 8602873

E-mail: adrienne.hattingen@maxionwheels.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr