18:50 uur 14-08-2023

Maxion Wheels presenteert nieuwste mobiliteitswieloplossingen op IAA Mobility 2023

KÖNIGSWINTER, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Maxion Wheels, ‘s werelds grootste producent van wielen, kondigde vandaag zijn deelname aan IAA Mobility 2023 aan, van 4 t/m 8 september 2023 in hal B2.D10 van het internationale congrescentrum Messe München.

“IAA Mobility is een belangrijk branche-evenement voor Maxion Wheels; we kunnen niet alleen onze nieuwste wieloplossingen presenteren, we krijgen ook de kans om onze klanten te betrekken bij wat voor hen het belangrijkst is: het vinden van oplossingen voor de mobiliteitsuitdagingen van morgen,” aldus Pieter Klinkers, CEO van Maxion Wheels. “Met de dynamische veranderingen waarmee onze branche wordt geconfronteerd, is het wiel nog nooit zo belangrijk geweest. Ons team is verheugd om terug te keren naar München om onze expertise en vorderingen op het gebied van innovatieve en betaalbare duurzame wieloplossingen te delen die klaar zijn voor de mobiliteitsuitdagingen van vandaag.”

OVER MAXION WHEELS

Maxion Wheels, een divisie van Iochpe-Maxion S.A., is ‘s werelds toonaangevende leverancier van stalen en aluminium wielen. Onze koolstofarme expertise en energiezuinige ontwerpen helpen auto’s, bussen, vrachtwagens en aanhangwagens om de koolstofvoetafdruk in de praktijk te verminderen. Onze diverse wereldwijde teams en inclusieve cultuur stimuleren elke vooruitgang die we boeken.

Maxion Wheels werkt samen met wereldwijde voertuigfabrikanten op wielen voor toepassingen op het gebied van persoonlijke mobiliteit, transport, landbouw, defensie en andere toepassingen dan voor wegvoertuigen (off-highway). Onze 10.000 medewerkers werken vanuit 31 locaties in 14 landen op vijf continenten, waaronder ultramoderne technische centra in Amerika, Europa en Azië. Samen produceren we meer dan 50 miljoen wielen per jaar, waarmee we de grootste producent en leverancier van wielen ter wereld zijn. Ga voor meer informatie naar de website van Maxion Wheels op www.maxionwheels.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Colleen Hanley

Global Director, Marketing & Communications

Maxion Wheels

Tel.: +1 (248) 916-2477

E-mail: colleen.hanley@maxionwheels.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr