15:19 uur 04-09-2023

Maxion BIONIC doorbreekt afmetingen en ontwerpbeperkingen voor wielen voor lichte voertuigen

Nieuw stalen wielconcept met lage CO2-voetafdruk

MÜNCHEN, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Maxion Wheels, ‘s werelds grootste wielenproducent, lanceerde vandaag Maxion BIONIC, de nieuwste innovatie van het bedrijf op het gebied van wielen voor lichte voertuigen vanaf de stand op de IAA Mobility 2023.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230904224484/nl/

(Photo: Business Wire)

(Photo: Business Wire)

Maxion BIONIC is ontwikkeld door teams in Brazilië, Mexico, de Verenigde Staten en Duitsland en beantwoordt aan de groeiende vraag van OEM’s naar betaalbare, stijlvolle en duurzame wieloplossingen, vooral voor lichte voertuigprogramma’s waar de wielbelasting toeneemt.

“Maxion BIONIC is het nieuwe alternatief voor OEM’s die interesse hebben in wielen met een groter formaat en die geen concessies willen doen op het gebied van design en duurzaamheid,” aldus Pieter Klinkers, CEO van Maxion Wheels.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Colleen Hanley

Global Director, Marketing and Communications

Maxion Wheels

Tel: +1 (248) 916-2477

E-mail: colleen.hanley@maxionwheels.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr