12:45 uur 16-08-2018

Maxion Wheels demonstreert toonaangevende, lichtgewichte commerciële wielen voor voertuigen tijdens de REIFEN 2018

KÖNIGSWINTER, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Maxion Wheels, ‘s werelds grootste fabrikant van wielen, kondigde vandaag aan dat het zal deelnemen aan REIFEN, het toonaangevende evenement voor de banden- en wielenindustrie in Europa, dat van 11 – 15 september 2018 gehouden zal worden. Maxion Wheels zal te vinden zijn in Hall 12.1 / stand D24. Voor de eerste keer zal REIFEN samen met de Automechanika Frankfurt gehouden worden in de Messe Frankfurt.

“REIFEN is het belangrijkste evenement voor Europese banden- en wielfabrikanten en -resellers, en het brengt ons samen om elkaar te ontmoeten en samen te werken op het gebied van belangrijke aftermarket-thema’s zoals innovatie, service en levering,” verklaarde Mark Gerardts, Vice President van Global Sales & Marketing, Maxion Wheels. “Na een zeer populaire lancering van OEM’s voor vrachtwagens en trailers in 2017, zijn we verheugd om het lichtste stalen wiel ter wereld te kunnen presenteren dat nu beschikbaar is voor onze aftermarket-distributeurs. Dit wiel, samen met verschillende anderen, waaronder onze nieuwe 10,00W-20 tubetype met een brede basis, en het tubeless zwaar gepantserde voertuigenwiel, zijn geweldige voorbeelden van onze voortdurende inspanningen om onze OE multi-applicatie innovaties op de markt voor resellers te brengen.”

OVER MAXION WHEELS

Maxion Wheels, een afdeling van IOCHPE-MAXION S.A., is een toonaangevende wielfabrikant voor personenwagens, lichte vrachtwagens, commerciële vrachtwagens en trailers. Het bedrijf produceert eveneens wielen voor landbouw- en militaire voertuigen, evenals andere terreintoepassingen. Met meer dan 100 jaar ervaring in de productie van wielen en 10.000 werknemers wereldwijd is Maxion de grootste wielfabrikant ter wereld en produceert bijna 56 miljoen wielen per jaar. Het bedrijf bedient de wereldwijde OEM-klanten vanuit 28 locaties in 15 landen op vijf continenten, en heeft ultramoderne technische centra in Amerika, Europa en Azië. Bezoek voor meer informatie de website van Maxion Wheels via www.maxionwheels.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Maxion Wheels
Colleen Hanley
Global Director, Marketing en Communications
Tel: +1 (734) 737-5204
Mobiel: +1 (248) 916-2477
Email: colleen.hanley@maxionwheels.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr