00:18 uur 18-08-2023

Project Integrum van Biocytogen bereikt mijlpaalvoortgang en versnelt de groei van activiteiten op het gebied van antilichamen

BEIJING, China–(BUSINESS WIRE)– Biocytogen Pharmaceuticals (Beijing) Co., Ltd. (‘Biocytogen’, HKEX: 02315) heeft vandaag aangekondigd dat het Project Integrum twee belangrijke mijlpalen heeft bereikt en dat de antilichaamactiviteiten van het bedrijf nu een nieuwe fase van snelle groei ingaan.

Project Integrum is een grootschalig R&D-project dat is ontworpen om nieuwe therapeutische antilichamen te ontdekken voor meer dan 1000 doelwitten voor medicijnen. Het project, dat in maart 2020 is gestart, omvat de volgende kernmijlpalen:

  1. Knock-out van 1000 vooraf geselecteerde medicijndoelen in RenMab™ en/of RenLite® volledig menselijke antilichaam muizen
  2. Gebruik maken van deze KO RenMice (RenMice HiTS Platform) en high-throughput doelscreeningmogelijkheden om een kant-en-klare bibliotheek van volledig menselijke antilichaamtreffers op te zetten die kruisreactiviteit tussen soorten vertonen, evenals een bredere sequentie- en epitoopdiversiteit
  3. Gestroomlijnde identificatie van preklinische kandidaten (PCC) met behulp van de innovatieve muismodellen en in vivo/in vitro farmacologieplatforms van Biocytogen
  4. Ontwikkeling van antilichaamkandidaten in verschillende geneesmiddelmodaliteiten door gezamenlijk of intern onderzoek, waaronder monoklonale antilichamen, bispecifieke antilichamen en ADC’s

Het bedrijf heeft de eerste twee mijlpalen officieel op koers afgerond; er zijn bijna 1000 KO RenMice® ®-doelstammen gegenereerd, meer dan 900 projecten voor de ontdekking van doelantilichamen zijn voltooid en er is een bibliotheek met 400.000 tot 500.000 volledig menselijke antilichaamsequenties opgezet.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Biocytogen
Antilichaamsactiva en -platforms: BD-Licensing@biocytogen.com
Media: pr@bbctg.com.cn

Check out our twitter: @NewsNovumpr