17:13 uur 21-02-2023

Biocytogen lanceert “Nano 100-project” ter ontwikkeling van volledig menselijke nanobody-geneesmiddelen voor meer dan 100 doeleinden

BEIJING–(BUSINESS WIRE)– Biocytogen Pharmaceuticals (Beijing) Co., Ltd. (“Biocytogen”, HKEX: 02315) maakte vandaag de lancering bekend van het “Nano 100-project”, dat zich richt op de ontwikkeling van volledig menselijke nanobody-geneesmiddelen voor meer dan 100 doeleinden. Binnen het project wordt Biocytogen’s gepatenteerde, volledig menselijke nanobody-muis, RenNano®, gecombineerd met de hoge in vitro en in vivo verwerkingscapaciteit van screeningplatforms voor antilichamen om op grote schaal volledig menselijke nanobody-geneesmiddelen te kunnen ontwikkelen.

Vergeleken met conventionele antilichamen, hebben nanobodies een lichter moleculair gewicht en een beter vermogen tot weefselpenetratie waardoor ze tumoren effectief kunnen infiltreren en de bloed-hersenbarrières kunnen overschrijden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Biocytogen
Antilichaamplatforms en antilichaamactiva: BD-Licensing@biocytogen.com
Media: pr@bbctg.com.cn

Check out our twitter: @NewsNovumpr