20:45 uur 08-01-2024

Biocytogen sluit bispecifiek akkoord voor antilichamengeneesmiddelconjugaat met Radiance Biopharma

BEIJING & BOSTON–(BUSINESS WIRE)– Biocytogen Pharmaceuticals (Beijing) Co., Ltd. (“Biocytogen,” HKEX: 02315), een internationaal biotech-bedrijf dat zich toelegt op de ontdekking van nieuwe therapeutische behandelingen met antilichamen, maakte vandaag bekend dat het een Exclusieve Optie en Licentie-overeenkomst heeft afgesloten met Radiance Biopharma Inc. (“Radiance”), een biotechnologiebedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van antilichamengeneesmiddelconjugaten van de nieuwe generatie.

De overeenkomst verleent Radiance een optie voor het nemen van een licentie bij Biocytogen van een voor het eerst volledig humaan anti-HER2/TROP2 bispecifiek antilichamengeneesmiddelconjugaat (BsADC = bispecific antibody-drug conjugate) voor de ontwikkeling, de productie en de commercialisering van therapeutische producten, voor alle menselijke indicaties over de hele wereld. HER2 en TROP2 zijn twee met tumoren geassocieerde antigenen (TAA’s = tumor-associated antigens) waarvan werd vastgesteld dat ze doorgaans tot uitdrukking komen en mede tot uitdrukking komen bij diverse tumortypes, wxaaronder borstkanker, maagkanker, colorectale kanker, blaaskanker, alvleesklierkanker en niet-kleincellige longkanker.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor meer informatie over Radiance Biopharma

Info@radiancebiopharma.com
Tel. 617.621.7143

Investeerdersrelaties:

Trinity Capital Advisors jerry.alain@trinitycapitaladvisors.com

Contactpersonen bij Biocytogen:
Antilichamenactiva en -platformen: BD-Licensing@biocytogen.com
Media: pr@bbctg.com.cn

Check out our twitter: @NewsNovumpr