00:56 uur 12-08-2023

Radisys neemt Mimosa over om de beschikbaarheid van breedbandtoegang voor opkomende samenlevingen te versnellen

Portfolio vult Open Access-portefeuille van Radisys aan

HILLSBORO, Ore.–(BUSINESS WIRE)– Radisys® Corporation (“Radisys”), een volledige dochteronderneming van Jio Platforms Limited en een wereldwijde leider in open telecomoplossingen, heeft vandaag aangekondigd dat het de overname van Mimosa Networks, Inc. (“Mimosa”) van Airspan Networks Holdings Inc. (NYSE American: MIMO) heeft afgerond.

Mimosa brengt een gevarieerd portfolio van punt-tot-punt en punt-tot-multipunt connectiviteitsproducten die gebruik maken van niet-gelicentieerde spectrumbanden. Deze producten zorgen voor een snelle uitrol van multi-gigabit-per-seconde vaste draadloze toegangsnetwerken en draadloze backhaul-connectiviteit voor telecommunicatiesystemen. De Mimosa productsuite is een aanvulling op de Radisys Open Access (Connect Open RAN en Connect Open Broadband)-portefeuille.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Nereus voor Radisys

Matt Baxter, +1-503-619-0505

radisys@nereus-worldwide.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr