12:50 uur 27-02-2023

Radisys introduceert navigatie voor binnen en geolocatiediensten voor ondernemingen van ReachPoint

HILLSBORO, Ore.–(BUSINESS WIRE)– Radisys® Corporation, een wereldwijde leider in open telecomoplossingen, kondigde vandaag de beschikbaarheid aan van Radisys ReachPoint, een slim netwerkgebaseerd geolocatieplatform waarmee mobiele netwerkoperators (MNO’s) real-time geolocatiediensten kunnen leveren die plaatsen kunnen bereiken waar GPS niet beschikbaar is, zoals in hoge gebouwen. De oplossing stelt ondernemingen in staat om de locatie van elk aangesloten apparaat te achterhalen zonder afhankelijk te zijn van GPS, met behulp van geospatiale gegevens van mobiele torens en Wi-Fi-knooppunten. Radisys demonstreert op het Mobile World Congress in Barcelona nieuwe manieren om met op locatie gebaseerde diensten inkomsten te genereren met behulp van de geolocatiedienst van ReachPoint.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Nereus voor Radisys

Matt Baxter, +1-503-619-0505

radisys@nereus-worldwide.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr