13:15 uur 27-02-2023

Dense Air en Radisys werken samen aan ORAN-gebaseerde actief gedeelde 5G Small Cell Infrastructuur Softwareoplossingen

HILLSBORO, Ore.–(BUSINESS WIRE)– Radisys® Corporation, een wereldwijde leider in open telecomoplossingen, kondigde vandaag zijn samenwerking aan met Dense Air Networks, een wereldwijde aanbieder van breedbandoplossingen, bij het bouwen van een eerste 5G small cell RAN-oplossingsset die gebruik maakt van gelicentieerd en gedeeld spectrum om de dekking en capaciteit in 5G-standalone netwerken te verdichten en te verbeteren. Deze innovatieve oplossing van Dense Air is ontworpen om zowel MOCN als MORAN gebaseerde RAN deling mogelijk te maken met behulp van de edge netwerkmogelijkheden van Radisys’ 5G RAN CU/DU software voor binnen- en buitenopstellingen.

Het partnerschap is gebaseerd op 15 maanden intensief onderzoeks- en ontwikkelingswerk met Dense Air waarbij gebruik werd gemaakt van Radisys’ 5G CU en DU-softwareportfolio.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Nereus voor Radisys

Matt Baxter, +1-503-619-0505

radisys@nereus-worldwide.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr