10:00 uur 09-08-2023

Europa’s groeiende Google Cloud komt uit de schaduw

Door het combineren van interoperabiliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid vertoont de op twee na grootste hyperscaler in de EU duidelijk tekenen van snelle expansie, volgens het ISG Provider Lens™ rapport.

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Ondanks een omgeving gekenmerkt door een zwakke economie en onder de druk van aanhoudende inflatie, blijft het Google Cloud-ecosysteem in Europa groeien qua omvang, reikwijdte en variëteit van technologische diensten en oplossingen, zo blijkt uit een nieuw onderzoeksrapport dat vandaag is gepubliceerd door Information Services Group (ISG) (Nasdaq: III), een toonaangevend wereldwijd technologisch onderzoeks- en adviesbureau.

Het 2023 ISG Provider Lens™ Google Cloud Partner Ecosystem-rapport voor Europa laat een snelle groei zien in het Google-ecosysteem, met providers die aanzienlijke co-investeringen doen met Google en meer workloads en datamigraties naar het Google Cloud Platform (GCP) aansturen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Press Contacts:

Will Thoretz, ISG

+1 203 517 3119

will.thoretz@isg-one.com

Kate Hartley, Carrot Communications for ISG

+44 (0)20 3457 6403

kate.hartley@carrotcomms.co.uk

Check out our twitter: @NewsNovumpr