10:00 uur 07-08-2023

Energiebedrijven in EU streven gemeenschappelijk doel van zelfvoorziening na

Digitale transformatie is de sleutel tot het opbouwen van een concurrerende, duurzame energie- en nutssector in Europa, aldus het ISG Provider Lens™ rapport

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Europese regeringen hebben geprobeerd de gevolgen van de ongekende energie-inflatie te beperken. Nutsbedrijven zijn gaan investeren in het verbeteren van hun infrastructuur zodat het continent energieonafhankelijk kan worden. Dit blijkt uit een nieuw onderzoeksrapport dat vandaag is gepubliceerd door Information Services GroupISG) (Nasdaq: III), een toonaangevend wereldwijd onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van technologie.

Uit het 2023 ISG Provider Lens™ Power and Utilities – Services and Solutions rapport voor Europa blijkt dat de belangrijkste investeringen in het energienetwerk van de regio gericht zijn op zelfvoorziening.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Press Contacts:

Will Thoretz, ISG

+1 203 517 3119

will.thoretz@isg-one.com

Kate Hartley, Carrot Communications for ISG

+44 (0)20 3457 6403

kate.hartley@carrotcomms.co.uk

Check out our twitter: @NewsNovumpr