03:20 uur 15-07-2023

Pegasus Digital Mobility Acquisition Corp. kondigt derde verlenging en verdere vrijwillige betalingen aan de trustrekening aan

GREENWICH, Conn.–(BUSINESS WIRE)– Pegasus Digital Mobility Acquisition Corp. (NYSE: PGSS.U) (de “Vennootschap”), een ‘blancochequebedrijf’ opgericht met als doel een fusie, aandelenruil, verwerving van activa, aankoop van aandelen, reorganisatie of soortgelijke bedrijfscombinatie met één of meer bedrijven of activa (“Bedrijfscombinatie”) uit te voeren, heeft aangekondigd dat zijn raad van bestuur (de “Raad”) goedkeuring heeft verleend voor een volgende verlenging van de periode die de Vennootschap heeft om een bedrijfscombinatie tot stand te brengen, in overeenstemming met artikel 54. 9 van de tweede gewijzigde en geherformuleerde oprichtingsakte en statuten van de Vennootschap (de “Statuten”), tot 31 december 2023 (de “derde verlenging”).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Pegasus Contact Information
Investor Relations

investor-relations@pegasusdm.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr