04:40 uur 20-04-2023

Pegasus Digital Mobility Acquisition Corp. maakt de resultaten bekend van zijn buitengewone algemene vergadering en de wijziging van zijn statuten

GREENWICH, Conn.–(BUSINESS WIRE)– Pegasus Digital Mobility Acquisition Corp. (NYSE: PGSS.U) (het “Bedrijf“), een overnamebedrijf voor speciale doeleinden opgericht door Strategic Capital Fund Management, LLC (de “Sponsor“), maakte vandaag de resultaten bekend van haar buitengewone algemene vergadering. De aandeelhouders van het Bedrijf hebben de invoering van de gewijzigde en herziene statuten in de voorgestelde vorm goedgekeurd, om onder meer (i) bepaalde updates door te voeren ter bevestiging van de beslissing van de raad van bestuur van het Bedrijf (het “Bestuur“) om de eerste verlengingsoptie uit te oefenen op grond waarvan de datum waarop het Bedrijf een fusie, aandelenruil, verwerving van activa, aankoop van aandelen, reorganisatie of soortgelijke bedrijfscombinatie (“bedrijfscombinatie“) moet voltooien, werd verlengd van 26 januari 2023 tot 26 april 2023 (namelijk de datum die 18 maanden na de voltooiing van de beursgang van het Bedrijf valt), (ii) het door de Sponsor te storten bedrag op de trustrekening van het Bedrijf te wijzigen in $0, om de tweede verlengingsoptie uit te oefenen en de datum waarop het Bedrijf een bedrijfscombinatie moet voltooien te verlengen tot 26 juli 2023, te wijzigen in $ 0,10 per op dat moment uitgegeven gewoon aandeel van klasse A (na uitvoering van eventuele aflossingen van dergelijke aandelen die worden aangeboden voor aflossing in verband met de Buitengewone Algemene Vergadering)…

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Robert Bruce

Chief Marketing Officer

Strategic Capital Fund Management, LLC

rbruce@scfundmanagement.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr