00:08 uur 28-07-2023

Pegasus Digital Mobility Acquisition Corp. kondigt terugkoopresultaten aan en bevestigt vrijwillig betalingsbedrag

GREENWICH, Conn.–(BUSINESS WIRE)– Pegasus Digital Mobility Acquisition Corp. (NYSE: PGSS.U) (het ‘Bedrijf‘), een speciaal acquisitiebedrijf opgericht door Pegasus Digital Mobility Sponsor (de ‘Sponsor‘) en opgericht met het doel een fusie, aandelenruil, verwerving van activa, aankoop van aandelen, reorganisatie of soortgelijke bedrijfscombinatie met een of meer bedrijven of activa (een ‘Bedrijfscombinatie‘) te bewerkstelligen, kondigde vandaag aan dat houders van 2.195.855 gewone aandelen van Klasse A van het Bedrijf hun recht hebben uitgeoefend om hun aandelen terug te kopen voor een pro rata gedeelte van de gelden op de trustrekening van het Bedrijf in verband met de aankondiging van de verdere verlenging van de termijn die het Bedrijf heeft om zijn voorgenomen Bedrijfscombinatie met Gebr. te vervolledigen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactinformatie Pegasus
Investor Relations

investor-relations@pegasusdm.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr