21:05 uur 12-07-2023

STEMCELL Technologies viert 30 jaar met ongekende jaarlijkse groei

VANCOUVER, British Columbia–(BUSINESS WIRE)– STEMCELL Technologies, het grootste biotechnologiebedrijf van Canada, staat in het teken van zijn 30e jaar versneld onderzoek naar kanker en andere ziekten en viert daarmee zijn cultuur van samenwerking, curiositeit en ontdekking.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230712159020/nl/

In July 2023, STEMCELL Technologies is marking its 30th year of accelerating research into cancer and other diseases by celebrating its culture of collaboration, curiosity, and discovery. STEMCELL is Canada’s largest biotechnology company and is headquartered in Vancouver, British Columbia. (Photo: Business Wire)

In July 2023, STEMCELL Technologies is marking its 30th year of accelerating research into cancer and other diseases by celebrating its culture of collaboration, curiosity, and discovery. STEMCELL is Canada’s largest biotechnology company and is headquartered in Vancouver, British Columbia. (Photo: Business Wire)

“STEMCELL is de afgelopen 30 jaar een lange weg gegaan en door de groei van ons getalenteerde team zijn we goed voorbereid om nog meer te bereiken in de komende decennia”, zegt oprichter, president en CEO Dr. Allen Eaves. ” Met ons steeds uitbreidende portfolio van hoogwaardige producten en diensten ondersteunen we kankeronderzoek en maken we kweekmedia voor het kweken van stamcellen van kankergevoelige weefsels, zoals bloed-, hersen-, borst-, darm-, nier-, lever-, long-, alvleesklier-, prostaat- en huidcellen.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Voor meer informatie en om een afspraak te maken voor een interview:

Ryan-Sang Lee

Senior Manager, Corporate Communications, STEMCELL Technologies

public.relations@stemcell.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr