21:26 uur 19-01-2024

STEMCELL Technologies kondigt overname van Propagenix Inc. aan

Canadese overname van een Amerikaans biotechnologiebedrijf is de eerste in de geschiedenis van STEMCELL

VANCOUVER, Brits-Columbia–(BUSINESS WIRE)– STEMCELL Technologies, Canada’s grootste biotechnologiebedrijf, kondigt met genoegen de overname aan van Propagenix Inc., een in Maryland gevestigd biotechnologiebedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van nieuwe technologieën om de regeneratieve geneeskunde op andere wijze aan te pakken.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240119436003/nl/

STEMCELL Technologies, Canada’s largest biotechnology company, is pleased to announce the acquisition of Propagenix Inc.—a Maryland-based biotechnology company focused on developing technologies to enable new approaches in regenerative medicine. (Pictured: STEMCELL's headquarters in Vancouver, BC) (Photo: Business Wire)

STEMCELL Technologies, Canada’s largest biotechnology company, is pleased to announce the acquisition of Propagenix Inc.—a Maryland-based biotechnology company focused on developing technologies to enable new approaches in regenerative medicine. (Pictured: STEMCELL’s headquarters in Vancouver, BC) (Photo: Business Wire)

“De overname van Propagenix is een belangrijke stap in de groei van STEMCELL en een prestatie voor de biotechnologie-industrie van Canada,” zegt Dr. Allen Eaves, President en CEO van STEMCELL. “De technologie van Propagenix heeft het potentieel om bij te dragen aan grote vooruitgang in het wetenschappelijk onderzoek in zowel laboratoria als klinische omgevingen voor de behandeling van kanker, luchtwegaandoeningen en andere ziekten. We zijn verheugd om de portfolio van Propagenix in STEMCELL’s productenreeks op te nemen.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Neem voor meer informatie en een afspraak voor een interview contact op met:

Ryan-Sang Lee

Senior Manager, Corporate Communications, STEMCELL Technologies

public.relations@stemcell.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr