03:11 uur 01-03-2024

STEMCELL Technologies kondigt succesvolle koopovereenkomst aan met SQZ Biotechnologies Company

Met deze belangrijke aankoop van activa van een Amerikaans bedrijf bereikt Canada’s grootste biotechnologiebedrijf een nieuwe mijlpaal

VANCOUVER, Brits Colombia–(BUSINESS WIRE)– STEMCELL Technologies deelt met genoegen mee dat het vrijwel alle activa van SQZ Biotechnologies Company (SQZ) heeft overgenomen. Dit biotechbedrijf uit Massachusetts staat bekend om zijn baanbrekende methode waarmee een verscheidenheid aan therapeutische ladingen in cellen worden geïntroduceerd door ze samen te knijpen (mechanoporatie) in plaats van elektriciteit te gebruiken (elektroporatie).

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240229154652/nl/

STEMCELL Technologies is pleased to announce the acquisition of substantially all assets of SQZ Biotechnologies Company (SQZ)—a Massachusetts-based biotech known for its game-changing method of introducing a variety of therapeutic cargo into cells by squeezing them (mechanoporation) rather than using electricity (electroporation). This transaction, which was approved by SQZ shareholders on February 29, 2024, marks another significant milestone for STEMCELL, Canada’s largest biotechnology company. (Photo: Business Wire)

STEMCELL Technologies is pleased to announce the acquisition of substantially all assets of SQZ Biotechnologies Company (SQZ)—a Massachusetts-based biotech known for its game-changing method of introducing a variety of therapeutic cargo into cells by squeezing them (mechanoporation) rather than using electricity (electroporation). This transaction, which was approved by SQZ shareholders on February 29, 2024, marks another significant milestone for STEMCELL, Canada’s largest biotechnology company. (Photo: Business Wire)

De transactie, die vandaag is goedgekeurd door de aandeelhouders van SQZ, is opnieuw een belangrijke mijlpaal voor STEMCELL, Canada’s grootste biotechnologiebedrijf.

“Deze opwindende aankoop betekent dat STEMCELL’s eigen instrumenten het potentieel hebben om gebruikt te worden bij het gebruik van celtherapieën om ziekten zoals kanker te genezen,” zegt Dr. Allen Eaves, President en CEO van STEMCELL.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact
Neem voor meer informatie en een afspraak voor een interview contact op met:

Ryan-Sang Lee

Directeur, bedrijfscommunicatie en mediabetrekkingen, STEMCELL Technologies

public.relations@stemcell.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr