17:19 uur 06-07-2023

Mindbreeze, een specialist op het gebied van kennisbeheer, maakt generatieve AI geschikt voor veilig zakelijk gebruik

Mindbreeze InSpire, een inzichten-engine, is de perfecte basis voor het veilige gebruik van grote taalmodellen in de onderneming.

CHICAGO–(BUSINESS WIRE)– Mindbreeze, een toonaangevende leverancier van kennisbeheer en informatie-inzicht, stelt klanten in staat om op veilige wijze optimaal gebruik te maken van innovaties in generatieve AI voor gevoelige bedrijfsgegevens. Geavanceerde grote taalmodellen (Large Language Models, LLM) gecombineerd met Mindbreeze InSpire bieden uitzonderlijke klantervaringen op het gebied van natuurlijke taalverwerking, tekstgeneratie en gegevensbeveiliging.

Generatieve AI (GenAI) en tools zoals ChatGPT hebben de wereld stormenderhand veroverd,” legt Daniel Fallmann, oprichter en CEO van Mindbreeze, uit. “Om deze technologieën echter professioneel in bedrijven te kunnen gebruiken, moeten tal van uitdagingen worden aangepakt – bijvoorbeeld gegevenshallucinatie, gebrek aan gegevensbeveiliging, machtigingen, kritieke problemen met intellectueel eigendom, dure trainingskosten en de technische implementatie met vertrouwelijke bedrijfsgegevens. Mindbreeze InSpire lost deze uitdagingen op en vormt de ideale basis om Generative AI het meest geschikt voor zakelijk gebruik te maken.”

Integratie en de vele voordelen voor gebruikers

In tegenstelling tot applicaties zoals ChatGPT, waarvan de herkomst van de gegevens meestal niet traceerbaar is, gebruikt Mindbreeze InSpire bestaande bedrijfsgegevens als basis voor machine learning om ervoor te zorgen dat de gegevens die worden gebruikt om de modellen te trainen altijd bij het betreffende bedrijf horen en niet in een openbaar model terechtkomen. Bestaande en gegenereerde content is altijd veilig, correct, betrouwbaar en vooral traceerbaar. Aangezien de oplossing, naast het antwoord, naar de bron verwijst, kunnen gebruikers de antwoorden indien nodig op elk moment valideren.

Mindbreeze InSpire voorziet gebruikers van intelligente, weloverwogen en gepersonaliseerde antwoorden om bedrijven de kans te bieden AI op veilige, verantwoorde en duurzame manier te gebruiken.

Mindbreeze biedt maximale flexibiliteit via open standaarden

Mindbreeze laat de selectie van de gewenste LLM over aan zijn klanten. De Mindbreeze InSpire-inzichten-engine wordt geleverd met vooraf getrainde modellen. Door het gebruik van Transformer Models en open standaarden kunnen modellen uit communities als Huggingface eenvoudig worden gebruikt. Daarnaast biedt Mindbreeze klanten gekwalificeerde ondersteuning bij het selecteren van een geschikte LLM en de bijbehorende toepassingsscenario’s.

“Wat Mindbreeze op dit gebied uniek maakt, is dat de modellen zowel in de cloud als op onze apparaten op locatie draaien. Klanten hebben volledige keuzevrijheid bij het selecteren van hun LLM en waar ze hun gegevens willen verwerken,” verklaart Jakob Praher, CTO van Mindbreeze. “Onze jarenlange ervaring met zeer schaalbare verwerking van enorme datasets stelt ons in staat om op maat gemaakte hardware- en softwareoplossingen te leveren.”

Mindbreeze biedt al jaren een volledig hybride aanpak, waarbij kritieke afhankelijkheden worden opgelost door alle mogelijkheden van Mindbreeze InSpire zowel op locatie als in de cloud beschikbaar te maken.

Over Mindbreeze

Mindbreeze is een toonaangevende leverancier van informatie-inzicht en kennisbeheer met hoofdkantoren in Centraal-Europa, Noord-Amerika en een wereldwijd partnernetwerk.

Het Mindbreeze InSpire-product maakt gebruik van unieke methoden voor kunstmatige intelligentie (AI), zoals machine learning, natuurlijke taalverwerking en neurale netwerken, om bedrijven te helpen hun bedrijfsgegevens te analyseren, te begrijpen en te benutten.

U kunt meer informatie vinden op www.mindbreeze.com of ons volgen op LinkedIn en Twitter @Mindbreeze.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mindbreeze

Jeremy Wise

+1 312 300 6745

pr@mindbreeze.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr